FAQ

Veel gestelde vragen

Is het alleen voor kinderen?

Nee zeker niet! Zowel jong en oud speelt fanatiek met de laserguns!

Wat betekent ‘de lasergun communiceert niet / wel met het vest’?

Je kunt kiezen uit 3 soorten laserguns, waarmee je zowel met als zonder een vest kunt lasergamen. Alleen bij de lasergeweren (de grootste) communiceren het vest en het lasergeweer met elkaar. Dit betekent dat wanneer je het vest gebruikt, je alleen op het vest geraakt kan worden. Je hebt in totaal 12 levens. Als je levens op zijn, kun je ook niet meer schieten.

Bij de laserpistolen en anti-cheat laserguns communiceren het vest en de lasergun niet met elkaar. Je hebt dan 9 levens op je lasergun én 12 extra op je vest.

Hoeveel borg rekenen jullie?

We hanteren geen borg en vertrouwen erop dat je zorgvuldig met de spullen omgaat, alsof het je eigen spullen zijn. We zijn heel blij dat iedereen zich hieraan houdt.

Wanneer kan ik de set ophalen en terugbrengen?

Dit doen we geheel in gezamenlijk overleg. Er is veel mogelijk 😉

Verzenden jullie de lasergamesets ook?

Nee, we verzenden niet. Je kunt de spullen bij ons ophalen en retourneren in Breda.

We gaan ’s avonds lasergamen, kunnen we de set ook de volgende ochtend retourneren?

Vaak is dat geen enkel probleem. Uiteraard hangt af van eventuele reserveringen de volgende dag.

Zijn de laserpistolen gevaarlijk?

Nee. De lasergamepistolen werken met infrarood (vergelijkbaar met een afstandsbediening, alleen wat krachtiger). Ze zijn dus niet schadelijk voor je ogen of gezondheid.

Als de vaders na afloop van het kinderfeestje ook een potje willen spelen 🙂 kan dat dan of zijn het echt ‘kinderpistolen’?

Leef je uit! In ruil voor een spetterende foto van de ouders ;-). Mijn vader kan het niet van mij winnen. Dus ook voor volwassenen genoeg fun.

Hoe lang gaan de batterijen mee?

Een lasergun staat voor urenlang speelplezier! Voordat we een set uitleveren checken we altijd de batterijen. Mocht er onverhoopt toch een lasergun leeg zijn, dan heb je ze zo vervangen met de reserve batterijen en schroevendraaier die erbij leveren. Ook krijg je een reserve lasergun mee, zodat het spel altijd door kan gaan.

Kan ik ook last minute een lasergameset reserveren?

Bel 0622522811, we kunnen dan meteen kijken of we nog een set beschikbaar hebben.

Kan ik het zowel overdag als s avonds spelen?

Je kunt zowel binnen als buiten, als in het licht en in het donker spelen. Je kunt ver schieten met de laserguns, ze hebben een bereik van 30 tot 50 meter. Hoe donkerder hoe verder het bereik.

Vanaf welke leeftijd is het?

Onze lasergamesets zijn voor jong en oud. Onze lasergameset worden gehuurd voor lasergame kinderfeestjes, lasergamen op locatie, voor basisscholen, schoolkampfeestjes van groep 8, teamuitjes je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. We adviseren een leeftijd vanaf 7 jaar.

Met hoeveel mensen tegelijk kunnen we lasergamen?

Je kunt met oneindig veel spelers lasergamen. De guns kun je instellen op een teamkleur, in totaal 4 teams (rood, groen, geel en blauw).

Waar kan ik lasergamen in Breda en omgeving?

Dat kan overal. In een bos, park, eigen tuin, veld voor het huis, gymzaal, kantoor van papa of mama ;-). Het Mastbos in Breda kent vele mooie unieke plekjes (speelbos, theater), of de Galderse Heide, of het Cadettenkamp in Teteringen.

Welke spelletjes kan ik er allemaal mee doen?

Dat zijn er genoeg! Je krijgt van ons bij het afhalen van de lasergameset een uitleg hoe de laserpistolen werken. Hierop staat ook allemaal spelopties, die je met en zonder target of vest kunt spelen. Voorbeelden zijn: Free for all, Who will survive, Team Defender, Capture the flag, pokemon, infected en ga maar door.

Heb je vesten nodig?

Op de laserpistolen zitten sensoren. Je hoeft dus geen zwaar vest aan. Je schiet op het geweer. Wat wel kan is lichtgewicht vesten er extra bijhuren. Je krijgt dan meer levens en hebt meer spelopties om te kunnen spelen. Zie lasergameset uitbreiden met alle mogelijkheden.

Ik vind het heel jammer, maar ik moet annuleren.

Je hoeft bij ons pas te betalen als je de lasergameset komt ophalen. Natuurlijk vinden we dat heel jammer, maar er zal een goede reden voor zijn. We rekenen daarom ook geen annuleringskosten. We hopen je snel terug te zien voor een volgende keer.

Staat jouw vraag er niet bij? Bel, mail of app, we beantwoorden je vraag met veel plezier.

Bel of app naar 0622522811, stuur een email naar info@gamesetmats.nl of vul onderstaand formulier in. We reageren binnen 24 uur.    × Stuur een Appje Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday