Kinderfeestje lasergamen

Kinderfeestje lasergamen Breda


Vier je binnenkort je kinderfeestje en wil je lekker lasergamen zo lang als je zelf wilt? Huur dan je lasergames bij GameSetMats. Zo heb je uren speelplezier met je vriendjes en vriendinnetjes. Wij zorgen voor een complete lasergame set. Jij bouwt het feestje waar al je vriendjes het nog lang over hebben!

Lasergamen kinderfeestje

Lasergameset huren


• Het aantal laserguns bepaal je zelf

• Maak je keuze uit het soort lasergun

• Gebruiksaanwijzing

Lasergame spellen op papier

• Reserve batterijen

• Kies je pakket of stel zelf samen

• Ophalen en retourneren in Breda (we verzenden niet)

• Geen borg

10 laserguns per set


Wil je meer of minder lasergames huren dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Bekijk de pakketten voor de prijzen. We hanteren geen borg en vertrouwen erop dat je zorgvuldig met de spullen omgaat, alsof het je eigen spullen zijn.

Ophalen in Breda


We werken vanuit Breda en richten ons ook echt op die regio. Je kunt de lasergames bij ons ophalen in Breda (Princenhage).


De laserguns


De laserguns werken met infraroodlicht dus veilig in gebruik en hebben een bereik van maximaal 50 meter. Hoe meer zonlicht hoe korter de schietafstand. Onze laserguns zijn ideaal voor kinderen, niet zwaar en makkelijk in gebruik. Je kunt kiezen tussen 2 soorten laserguns.

• 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen)

• 4 verschillende munitiesoorten

• Infrarood-zender / ontvanger (geen vest nodig)

• Trilt bij het schieten en als je bent geraakt

• Licht- en geluidseffecten

Bekijk het verschil tussen de 2 soorten laserguns.

Extra camouflage bandana


Geef je vriendjes een extra cadeautje mee tijdens je feestje. Met deze coole camouflage bandana maak je het lasergamen extra speciaal. Ze zijn € 2,- per stuk en op vele manieren te dragen.

Oorkonde


Niets cooler dan een lasergame oorkonde aan je muur. Voor € 0,75 per stuk heb je een oorkonde van jouw feestje die je kunt uitdelen na afloop van je feestje.

Bekijk alle extra's voor bij je lasergameset.

Camouflage schmink


Maak je outfit helemaal compleet met camouflage schmink!

Bekijk alle extra's voor bij je lasergameset.
Tevreden kids en ouders
 • Geweldig! De kinderen vonden het fantastisch ! Zeker voor herhaling vatbaar
  Gavin
 • Geweldig leuke activiteit voor een (kinder) feestje. Goede en duidelijke instructies gekregen, de guns zijn makkelijk in gebruik, daardoor kunnen ze gelijk aan de slag. Alles wordt geleverd in leger/ commando style. De guns zitten in een legerkist, met voor elk een tasje (ook in style)voor je gun. Daarbij een leger tas met extra's. Zoals reserve gun, extra batterijen, targets, ect. En nogmaals de uitleg en spel suggesties. Kortom, de kids hebben genoten! En wij ook!
  Bette
 • Contact verliep vlot, vriendelijke mensen! De materialen zagen er heel goed uit. We kregen een uitgebreide uitleg over de werking. De kinderen waren razend enthousiast en niet te stoppen ondanks dat het de hele middag regende.
  Iris
 • Een erg leuk kinderfeestje gehad met de laser pistolen van Mats. Fijn bedrijf! Bedankt voor de goede service. Wij raden het vele anderen aan.
  Bjorn & Ilona
 • Lasergame set gehuurd voor het slaapfeest van onze 8-jarige zoon. De 9 aanwezige kinderen hebben 2 uur hard gerend tijdens het lasergamen in de avond. Zo hard dat ze om 2230 uur met z'n allen in de woonkamer binnen 15 minuten in slaap vielen tot 630 uur (tot onze grote verbazing). Het was erg geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar (het lasergames en het slaapfeest).
  Herman
 • Supergoede service bij het ophalen en terugbrengen van de materialen. Leuke spelideeën aanwezig en materiaal is allemaal prima in orde. Onze zoon en zijn vriendjes hebben een superleuke middag gehad in het bos met de laserpistolen.
  Nathalie
 • Wat was dat spannend en cool zeg in zo'n superdonker Maurickbos, jarige Jonah en zijn vrienden hebben genoten!
  Vera
 • Voor de verjaardag van onze oudste hebben we bij GameSetMats laserguns gehuurd. Wat ontzettend gaaf om dat te kunnen bij een jonge ondernemer, gesteund door zijn ouders. Uitstekende service, denken met je mee en reageren snel op vragen. Dit was onze eerste, maar zeker niet onze laatste ervaring bij GameSetMats!
  Valery
 • Lasergamen via GameSetMats is echt een aanrader. Ik heb de laserguns gehuurd voor een kinderfeestje. Alle kinderen vonden het top. En de vaders ook! Die hebben in de avond ook nog een paar potjes gespeeld. Supertof, maar met het erbij huren van vesten is het voor de vaders denk ik nog toffer. Ook de service is meer dan goed. Bij het ophalen van de guns kreeg ik een mooie uitleg van Mats. Verder was er een grote mate van flexibiliteit wat betreft het moment van ophalen en terugbrengen van de set. Al met al dik tevreden. Bedankt!
  Joost
 • Twee maal lasergame sets gehuurd voor kinderfeestje, goed verzorgd, duidelijke uitleg, instructies op papier met extra spelvarianten en een instructiefilmpje. Guns werkten prima, kinderen hebben zich goed vermaakt! Tweede keer nog als extra twee vesten ontvangen wat weer extra spelmogelijkheden gaf. Wij hadden twee geslaagde feestjes!
  Danielle
 • Wat een spontaan idee was, pakte goed uit! De kinderen hebben genoten van het lasergamen in het bos. De guns maakten bij elke stand/ soort geweer dat geselecteerd was een ander gaaf geluid. De uitgeschreven spelopties zijn we niet aan toegekomen. Maar dat zag er wel super leuk uit. Het contact met de verhuurders was prettig.
  Marjolein
 • Ik heb 12 guns gehuurd om te lasergamen in de gymzaal met 12 kinderen bij het feestje van mijn dochter die 9 werd. De guns werden in een handige tas gebracht en we kregen duidelijke uitleg. De guns zijn makkelijk te bedienen. Ook de targets zijn een leuke extra aanvulling! De kinderen vonden het een top feestje!
  Laura
 • Last minute voor mijn neefje geregeld voor zijn verjaardag, omdat andere niet doorkwam! Geen probleem, konden meteen komen en alles zag er pico bello uit! Aanrader en lekker in de buurt.
  Janneke
 • Met 10 kids van 8-9 jaar een super leuk lasergamefeestje gehad in het bos met de guns van Mats. Geen gedoe, makkelijk en snel contact en heel goed materiaal. Super aanrader!
  Pascal

Reserveer de laserguns voor jouw kinderfeestje

Je reservering is pas definitief als deze is bevestigd. Mocht je vragen hebben dan kun je ook dit formulier invullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vermeld ook bij je aanvraag welk soort laserguns (laserpistolen of lasergeweren) je wilt reserveren.  × Stuur een Appje Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday